Pengajaran paling berharga dalam hidup…

Hari tanggal 18 Mei 2011, detik yang sekali lagi merubah segalanya bagi aku…..jika hari ini semua orang bergembira dengan keputusannya, maka berbeda dengan keadaan diri, yang nyata masih terkejut dengan permainan hidup ini. rasa menyesal dalam diri timbul, kenapa tak struggle habis-habisan. Kenapa aku give up waktu itu….dan kini terbuktilah segalanya. merenung jauh ke masa depan….aku terfikir apa yang harus aku lakukan demi menebus kesalahan di waktu matrik. silapnya hanya pada satu subjek..namun semuanya hancur begitu sahaja…. Bagaimana nak kulakukan….. Isi UPU pun macam dah lemah semangat..rasanya macam nak nangis ja…… macamana nak explain kat parents……that the most important that i should..but how? either yes or no..i have to do it… I can say that i want to further my study rather going to SPA…and repeat again the thing that i have learnt for last two years. And how could i say sorry to all my lecturers for my bad result…..i tried my best but i didn’t  its end like this… sound terrible……goshhhhhh……. thanks to all..for giving support….

About ignatiusjohn

Universiti Malaysia Sabah, Industrial Chemistry Final year student Twitter : https://twitter.com/IgnatiusMicky Facebook : http://www.facebook.com/Ignatius John

Posted on May 18, 2011, in examination. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: