Monthly Archives: February 2013

Antara promotion KFC yang aku pernah terlibat

Gambar yang dibawah antara promotion KFC yang aku pernah terlibat sepanjang karier aku di KFC… 🙂

credit to : http://www.kfc.com.my/

zinger double down

Zinger Double Down
pocketfull mini cooper

Pocketfull promotion with mini cooper
airtight container

Family Feast dengan airtight container

golden wrap chicken

 

Golden Wrap…promotion yang terbaru. Sangat sedap….

doraemon cushion

 

Family Feast promotion dengan Golden Chicken Wrap sekali dengan Doraemon Cushion

 

chicken chop

 

Chicken chop…Original Recipe

 

pokkits

KFC Pokkits, sangat tak suka buat ini bila aku di back-up department sangat leceh…

garden salad

Garden Salad..tapi sekarang aku dah lupa macamana cara nak buat dia….

hot rods

 

KFC Hot Rod Chicken, promotion yang akhirnya menjadi free meal kami untuk satu ketika.

green curry

 

KFC Green Curry..sangat suka curry dia…. sedap!!!!

KFC Quarter Chicken

 

KFC Quarter Chicken…

zingertower

KFC Zinger Tower…hash brown yang menambah ketinggian zinger tu.

variety bucket

 

KFC Variety Bucket… Doraemon promotion tapi bottle dia.

Advertisements

Bermulanya semester baru

Photo0797

Setelah sebulan bercuti..akhirnya penggal semester ke 4 dibuka kini.  Tak sabar nak mulakan semester 4, memandangkan dengan bermula semester 4 ini, bermaksud tinggal satu tahun lagi sebelum aku bergraduasi, penamat kepada semua beban. Waktu ini, aku dah sibuk berfikir apakah tajuk untuk projek final nanti. Masih lagi terkial-kial untuk memilih bidang untuk tahun ketiga nanti. Tapi buka penggal semester ini,banyak pula yang berlaku kat rumah aku. Sekarang ini kalau cuci kain atau mandi, air akan melimpah keluar sampai dekat kawasan tangga, teringin nak adukan masalah kat pihak yang berwajib tapi macam agak mustahil untuk dilayan memandangkan ini adalah semester terakhir kami semua di KKIP ( menurut dari sumber yang 50/50, kononnya KKIP akan berpindah, cuma tidak pasti di mana tempat kami akan dipindahkan). Lampu bilik air baru semalam dibaiki, nasib baik dibaiki kalau tidak satu semester kami bergelap.

Photo0801 Lantai yang sentiasa basah, jadi terpaksa di lap dan disapu airnya.. Leceh tapi terpaksalah juga.

 

 

Photo0799Pekerja-pekerja kontraktor yang memulakan tugas membaik pulih bekas-bekas rumah pelajar untuk kegunaan pihak seterusnya… Semestinya akan merindui perumahan ini, satu hari nanti. Cukup untuk isu rumah dan KKIP…harapan untuk semester ini supaya aku akan lebih berjaya berbanding semester lepas dan yang pasti dapat menumpukan lebih kepada pembelajaran di universiti. 🙂