Monthly Archives: February 2015

Moving to Bintulu…

IMG_1843

Moving to Bintulu….berat hati nak tinggalkan Labuan bukan sebab apa, sebab dah biasa tinggal kat Labuan. Boleh dikatakan aku dah membesar dan tinggal di Labuan dalam 22 tahun. Masa yang agak lama dan aku dah sebati ngan Labuan. Biarlah orang kata Labuan ini barang mahal, selalu takde air…tapi yang penting aku rasa selesa, selamat dan happy. Orang kat Labuan bersilih ganti perginya, tapi Labuan akan terus berada di keadaannya. Berpindah ke Bintulu sebenarnya atas desakan kerja, dah dapat sini jadi rezeki pun kat sini. Tapi to be truth, orang dekat sini macam sombong. Mungkin la, mungkin sebab aku belum explore sepenuhnya… hahaha. Dah hampir sebulan kat cni, tapi still xdapat adapt very well.. It will take time soon..

PicsArt_1425904495507[1]

Advertisements