Moving to Bintulu…

IMG_1843

Moving to Bintulu….berat hati nak tinggalkan Labuan bukan sebab apa, sebab dah biasa tinggal kat Labuan. Boleh dikatakan aku dah membesar dan tinggal di Labuan dalam 22 tahun. Masa yang agak lama dan aku dah sebati ngan Labuan. Biarlah orang kata Labuan ini barang mahal, selalu takde air…tapi yang penting aku rasa selesa, selamat dan happy. Orang kat Labuan bersilih ganti perginya, tapi Labuan akan terus berada di keadaannya. Berpindah ke Bintulu sebenarnya atas desakan kerja, dah dapat sini jadi rezeki pun kat sini. Tapi to be truth, orang dekat sini macam sombong. Mungkin la, mungkin sebab aku belum explore sepenuhnya… hahaha. Dah hampir sebulan kat cni, tapi still xdapat adapt very well.. It will take time soon..

PicsArt_1425904495507[1]

About ignatiusjohn

Universiti Malaysia Sabah, Industrial Chemistry Final year student Twitter : https://twitter.com/IgnatiusMicky Facebook : http://www.facebook.com/Ignatius John

Posted on February 20, 2015, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: