Category Archives: examination

Pengajaran paling berharga dalam hidup…

Hari tanggal 18 Mei 2011, detik yang sekali lagi merubah segalanya bagi aku…..jika hari ini semua orang bergembira dengan keputusannya, maka berbeda dengan keadaan diri, yang nyata masih terkejut dengan permainan hidup ini. rasa menyesal dalam diri timbul, kenapa tak struggle habis-habisan. Kenapa aku give up waktu itu….dan kini terbuktilah segalanya. merenung jauh ke masa depan….aku terfikir apa yang harus aku lakukan demi menebus kesalahan di waktu matrik. silapnya hanya pada satu subjek..namun semuanya hancur begitu sahaja…. Bagaimana nak kulakukan….. Isi UPU pun macam dah lemah semangat..rasanya macam nak nangis ja…… macamana nak explain kat parents……that the most important that i should..but how? either yes or no..i have to do it… I can say that i want to further my study rather going to SPA…and repeat again the thing that i have learnt for last two years. And how could i say sorry to all my lecturers for my bad result…..i tried my best but i didn’t ┬áits end like this… sound terrible……goshhhhhh……. thanks to all..for giving support….

Advertisements